Pääsiäisen ajan tuotoksia.

Sisko toi Virosta virolaista villaa kehräystä varten. 500g pussissa oli sekä valkoista, että hieman harmahtavaa villaa. Värjäsin ekan satsin valkoiseen villaan, Kool Aideilla mikrottamalla. Oli aika tuhertamista, ja tuntui että väri ei oikein tarttunut, mutta kyllähän noi nyt ihan selvästi on jonkinvärisiä. Nää pötkylät on jo kehrättykin säikeiksi.

Tummempaa villaa koitin värjätä myös. Punaiseen yritin jotain moniväristä viritelmää, ei kyllä ihan onnistunut. Vihreä on samaa kamaa, kun valkopohjaisessa villassa.

Saa nähdä joko jo seuraavassa ulkomaantilauksessa on oikeita villavärejä mukana... Kovasti kyllä tappelen mielitekoja vastaan, mutta onhan toi Kool Aideilla läträäminen aika läträämistä. Ainakin näin kuituja värjäämällä.

Meinasin kerrata nää tummapohjaiset noiden valkopohjaisten säikeiden kanssa yhteen. Saa nähdä tuleeko ihan taidelankaa, vai jotain käyttökelpoista.

On täällä kehrätty myös vähän pehmeämpää kuitua. BFL:ää tuli Englannista. Luonnonväristä ruskeaa 100g/ 154m, kolmisäikeisenä.

Kuituna villa näytti ihan ruskealta, mutta lankana on mun mielestä ihan harmaata. Mutta mielestäni oikein onnistunut lanka. Olin aika tyytyväinen kun sain mahtumaan koko 100g satsin(säikeenä) yhdelle rullalle! Kyllähän tässä vissiin jotain kehitystä on tapahtunut.