Olimme koko pääsiäisen kotona. Tai no käytiinhän sitä lauantaina Vantaalla shoppailemassa. Tunnissa paloi useampi satanen, joten ei kannata usein harrastaa... Ja lapset pääsi Hoploppiin. Ihan ekaa kertaa käytiin siellä, eikä varmaan miksikään kanta-asiakkaiksi aleta. Äänieristykseen ja siisteyteenkin voisi panostaa, vaikka asiakkaat ovatkin lapsia.

Pääsiäisen käsityösaldot ovat seuraavat:

1406341.jpg

Ryijy edistyy hitaanlaisesti. Niskaparkani ei tykkää yhtään sen tekemisestä. Taitaa olla ensimmäinen ja viimeinen ryijyni. Kunhan nyt tuon saan valmiiksi! Enää puuttuu noin 1/3.

1406342.jpg

Tämä läjä muotoutuu Revontulihuiviksi. Meinasin tuhlaa huiviin koko 290g Vironvilla-vyyhdin. Saa nähdä miten mahdan jaksaa. Nyt jo silmukoita on ihan kivasti ; )

1406343.jpg

Nämä pirtsakat värit kuuluvat tytön kesäpaitaan. Malli on mukailtu vuoden -58 Kodin pukimet lehdestä. Tein jo asuun kuuluvan hamosen, mutta kuvaan vaatteet sitten kerralla...Silmukkamäärät ja muut on ihan omasta päästä. Alkuperäinen ohje on tehty seitinohuesta langasta ja pitkillä puikoilla. Minähän en nurjaa jaksa neuloa, niin meinastin tehdä pyörönä ja sitten leikata kädentiet ja joku huolittelu vaan niihin. Aika näyttää mitä saan aikaiseksi.