Käsityörintamalle on iskenyt joku kumma tökkimisvaihe. Mikään työ ei edisty... tai ainakin siltä tuntuu! Lankalaatikko vain tulvii yli ja ideoita olisi vaikka muille jakaa, mutta kun vanhat työt eivät valmistu ikinä.

Noro-lankaa kokeilin yhtenä iltana

1939444.jpg

Yhdestä kerästä sain aivan ihanan Kalorimetrin, ohje http://www.knitty.com/ISSUEwinter06/PATTcalorimetry.html

Lanka oli oikein mieluista ja väri aivan upea. Nyt olisi vielä 2 kerää jäljellä tuota samaa väriä. Mitä lie tekis... tai mieskin kyllä tykästyi väriin, joten hänellekin voisi tehdä siitä pipon. Oltais sitten samiksia ; )

Hello Kitty-projektikin etenee. Nyt on jo kohta puolet Kittyistä valmiina. Yhden kropan tekemiseen menee noin 2 nukkarikertaa, riippuen siitä kuinka paljon itseä väsyttää.

1939448.jpg

Olen muokkaillut ohjetta vähän nopeammaksi tehdä. Mutta kyllä silti viimeistelytöissä menee useampi minuutti ; ) No, onhan tässä joulukuun alkuun vielä  aikaa. Valkoinen lanka on jotain keinokuitu-pussilankaa, värilliset Novita Samosta. Puikkoina käytän 2,5mm sukkapuikkoja. Kittyt ovat noin 13cm pitkiä, tietysti vähän eri kokoisia jokainen, kun en niin jaksa kerroksia laskeskella.

Tilasin sitten läjän hahtuvaakin Tinttamarellista. Ex-työkaveri halusi lisää villavaippahousuja vauvalleen, joten minä olin heti valmis ; )

1939449.jpg

Värit on tosi upeita. Sormet syyhyää, että pääsis aloittaan. Eli taitaa keskeneräiset työt (mm. Vihervaara ja Punossukat) jäädä taas kesken. Meinasin kokeilla hahtuvista myös lapasia. Onko kenelläkään hyvää ohjetta tai vinkkiä vironhahtuvalapasiin?