Siivosin näin "joulusiivous" tunnelmissa käsityöarkkuni. Ei mitään pahoja yllätyksiä löytynyt. Itse asiassa oli vain 3 keskeneräistä työtä! Tai no yhden kyllä purin siivouksen lomassa -mutta se pitikin purkaa, kun oli tulossa liian pieni.

Tämä neulejakku pitäis tehdä valmiiksi. Ei puuttuis kuin hihat ja helmasta ehkä 10cm. Ja lankakin riittää . Tämän aloitin jo kesällä , mutta into hiipui jossain vaiheessa. Ennen vauvan syntymää innostuin sitten neulomaan vähän ahkeramminkin. Itse asiassa viimeiset sentit on tehty supistusten kestoja laskien. Sen jälkeen en ole koskenutkaan. Eli noin kaksi kuukautta sitten viimeksi. Äsken kokeilin tekelettä ja näyttäis olevan vähän reilu. Mutta ehkä se ei haittaa, kun takissa ei ohjeen mukaan ole mitään kiinnitysviritelmää... Jos jotain kehittelis, kunhan nyt ensin saan valmiiksi.

Tää olis niinkuin huivi. Piti tulla joululahjaksi -ehkä vuoden päästä? Tätä aloitettiin ja tehtiin se mitä on valmiina Mallorcan lomalla uima-altaalla.

Tän pitäis olla tunika tai nyt kyllä tytön kanssa jo sovittiin, että ehkä villahame . On tehty tammikuusta lähtien, aina töissä nukkariaikaan. Mahtuu kyllä vielä päälle -kokeiltiin! OHje on syksyn 2008 Suuresta käsityöstä. Lehti on kai vielä tallessa.

Mutta mitäköhän sitä alkais tekeen? Tuskin mitään näistä kolmesta... Ehkä toi purettu Wollmeise vie voiton. Se kun piti olla eskarilaisen joulutunika. Jos vaikka kaksinkertaisella langalla tulis jotain sopivaakin? Tällä neulomistahdilla ei kyllä ehdi valmiiksi eskarin joulujuhliin tai sitten saa neuloa kaiket yöt. Vauva kyllä valvoisi mielellään kaverina yöaikaan.