Huomen aamulla piti lähteä klo 6 lentämään kohti Barcelonaa... mutta ei sitten mennäkään. Koko kesän vaivannut vatsa äityi niin pahaksi, että oli pakko mennä taas lääkäriin. Ja lääkäri vahvisti sen, mitä olin kyllä arvannutkin. Eipä antanut lupaa lähteä reissuun. Maanantaina on sitten edessä ylävatsan ultraus ja tiistaina miljoonat verikokeet. Toivottavasti niissä selviää jotain parannettavissa olevaa. Viime viikot on ollut aika vuoristorataa: pari päivää on ihan hyvä olo, sitten alkaa alamäki ja pari päivää on tosi huono olo. Sitten taas olo kohenee muutamaksi päiväksi. Aika tylsää! Ja lapset olivat superpettyneitä kesän ainoan oikean lomaviikon peruuntumisesta. NO, olenhan mä itsekin.

Onneksi tänään on ollut kesäinen ilma. Laitettiin lapsille telttakin takapihalle. Meinaavat kuulemma yöpyä siellä. Mun veikkaus on, että siellä viihdytään 10minuuttia.

1701467.jpg

Itse en osaa käyttää näin pirtsakoita värejä, mutta niistä on kiva neuloa. Väriterapiaa ; ) Tästä on tulossa http://www.ullaneule.net/0108/ohjeet_lumiruusu.html Ei ihan lumiruusu, mutta joku ruusu!