Tälle päivälle oli luvattu kunnon vesisadetta koko päiväksi. Legolandiin oli hommattu kahden päivän liput jo ennakkoon, joten pakkohan sinne oli mennä, satoi tai paistoi. Laitoimme päälle kunnon suomalaisen kesävarustuksen: kosteussuojatut takit jokaiselle ja goretex-lenkkarit jalkaan. Lapsille vielä kosteussuojatut housut mukaan, jotta varmasti pystyisivät menemään märkiin laitteisiin.

Hmm, sää olikin sitten jotain aivan muuta. Jo aamusta kun teimme lähtöä, aurinko vähän pilkisteli ja älysinkin heittää omaan naamaani vähän aurinkorasvaa. Mutta kun olimme ennen huvipuistoon menoa katsomassa lähikaupunkia, aurinko alkoi paistaa oikein kunnolla.

Ja niin saimme nauttia kunnon kesäpäivästä -olikin sitten hiukka lämmin meidän varusteissa ja ihojakin sai vähän murehtia, kun ei sitä aurinkorasvaa tietystikään mukana ollut. Toivotaan että saksalaisten sääennustukset menevät loppuloman osalta yhtä pahasti mönkään  .

Huomenna jatkamme matkaa Alpeille. Sinnekin on luvassa vesisateita. 

Saksalaiset osaavat muuten olla tohkeissaan jalkapallosta. Viime yönä saimme kuunnella pitkään autorallia voitetun futismatsin jälkeen. Taisi siellä muutama ilotulitusrakettikin lentää.

Peliohjelma on luettavissa jopa leipomon leipäpusseista! Tai siis meidän tapauksessa, pullapussista...

Viime yö oli muutenkin vähän levoton. Pojalla on hiukka erikoiset nukkuma-asennot -ja kyllä, hän lopulta sitten tipahtikin sängystä. Ei onneksi sattunut.