Viikonloppu meni aikalailla rukin ääressä. Kurssilla karstattua villaa tuli kehrättyä ja lopulta harmikseni huomasin, että villahan loppui! Onneksi minulla oli Kädentaidot-messuilta ostettua merinotopsia 50g, niin sain vielä vähän harjoitella. Harmittaa kyllä todella, kun samoilta messuilta ostetut värilliset topsit tuli tehtyä jo värttinällä -ja aikamoiseksi köydeksi.

Tässä eilinen merino.

Ja tässä tämän päivän kehruut.

Uskaltaisko sanoa, että alkaa jo näyttää melkein siltä miltä pitäiskin?

Säikeiden kertaaminen tuottaa kyllä tuskaa. Saa nähdä onko mun rukkini mallia "pyörii vain toiseen suuntaan", sillä eiliset kertausharjoitukset olivat aikamoista narujen uudelleen laittoa ja rullan käsin pyörittämistä. Ainakin noilla fanttilangoilla, tuntuu olevan aika tahmeaa kertaamista.

Musta vyyhti on 100% suomen lampaan villaa, 50g. Tää voisi olla jo 4mm puikoilla tehtävää.

Kirjava on 50% alpakkaa, 50% suomen lampaan villaa, 61g. Alpakan osuus on kehrätty värttinällä ja on paksua kuin mikä. Tää menee isommilla puikoilla, kokeilisikohan jotain 6-7mm. Meinasin tehdä tästä langasta peppualustan ulos. Pitäisi olla ainakin lämmin. Jos vaikka tuolla hiekkalaatikon reunalla tarkenisi joskus istua. Nyt on kyllä vielä lunta maassa ainakin 40cm.