Kesäloma päättyi jo eikä keskeneräiset työt ehtinny valmistua. Aikaa olisi kyllä ollut, mutta niska ei sitten enää loppulomasta kestänytkään neulomismaratooneja. Nyt on sitten vähän rauhallisempi tahti -eikä valmista meinaa tulla millään!

Tänään värjäilin tämän kesän viimeiset kasvivärjäilyt (ainakin näillä näkymin). Lankakin ehti jo loppua, mutta piti kipaista Prismasta hakemassa vähän valkoista Nallea... Eihän sitä nyt hyviä liemiä voi hukkaan heittää.

1789841.jpg

Punaiset on värjätty krapilla, beige/vaalea ruskea taisi olla jotain pajunkuorta tms. (siskon tekemä liemi), oliivinvihreät ovat raparperista, kirkuva keltainen saunakukkaa ja muut lupiinista. Keittiössä on vielä yksi kokeilu: krapin jälkivärit sekä porkkanannaattia. Saa nähdä mitä tulee?

Neulottukin on. Uusi huivi on puikoilla: Flower Petal http://www.elann.com/ShowFreePattern.asp?Id=232024

1789858.jpg

Virta-sukkia aloitin jo Vuokatissa, eikä ole sen reissun jälkeen tullut riviäkään.

1789860.jpg

Sukan taustalla näkyvä lankahirviö on valkoista pussilankaa. Ostin alkukesästä sitä kirpputorilta ison säkin. Luulin sen olevan värjättävissä, mutta eipä mikään väri siihen tartukaan. Eli taitaa olla jotain muovisekoitetta. Langalle olisi kyllä jo tiedossa käyttötarkoitus, kunhan vain saisin sen kerittyä. Aikamoista puuhastelua setviä 600g täysin sotkussa olevaa lankaa!